Systeembeheer

Extra ICT ondersteuning inhuren wanneer u dat nodig heeft
Loopt u vast met het dagelijks ICT beheer? Of ontbreekt intern specifieke kennis en expertise? Onze specialisten hebben bij een diversiteit aan opdrachtgevers ervaring opgedaan. In de meeste gevallen kunnen we u dan ook op korte termijn een passende oplossing bieden. Of gebruik ons als sparringpartner om uw inzichten aan de frisse blik van uw IT-infrastructuur te zien. U krijgt van ons objectief advies.

We bieden u continuïteit en zekerheid   
We hebben de kennis om u die ondersteuning te bieden waarmee de continuïteit van uw ICT omgeving niets te lijden heeft wij zijn een flexibele schil waar u altijd op kunt terugvallen, en bij kunnen ondersteunen indien het nodig is. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn er om u te helpen.

All-in abonnement


Het is mogelijk om uw werkplekken en servers (PC’s) bij ons te ‘leasen’. U betaalt dan een vast bedrag per maand per computer en All-in ICT zorgt ervoor dat uw IT-infrastructuur beheert wordt en probleemloos zal blijven functioneren.  Wij zorgen
ervoor dat u geen omkijken meer  heeft naar  uw IT– infrastructuur. U kunt zich daardoor zorgeloos op uw eigen werkzaamheden  blijven concentreren.

Het All-in Abonnement is geheel conform uw wensen, passend bij de hardware die al aanwezig is én in overeenstemming met uw bestaande softwareleveranciers. Voor actuele prijzen en voorwaarden kunt u ons altijd benaderen.