Kabel management


Ondanks het gebruik van (verbeterde) moderne technieken en technologie├źn als bluetooth en wifi, heeft iedere werkplek nog steeds te maken met een veelvoud gebruik van kabels. Het is een bekende ergernis van overvloed van kabels die onder het bureau bungelen. Snoeren van telefoon, computer en netwerk. Even makkelijk wordt daar nog een verlengsnoer zonder aarde aan toegevoegd. Om het mobieltje op te laden of de laptop in te pluggen. 

Wat velen zich niet realiseren is dat die chaos onder het bureau niet alleen vervelend is, maar ook gevaarlijk kan zijn, denk hierbij aan brandgevaar waarvan de oorzaak kortsluiting kan zijn, of schade aan inventaris en ongelukken met medewerk(st)ers.

All-in ICT biedt de mogelijkheid dat kabels zorgvuldig wordt weggewerkt, Kabelmanagement wordt het ook wel genoemd. Kabelmanagement is de moderne verzamelnaam voor het beter  zorgvuldig wegwerken van de bekabeling op en rondom de werkplek. Voor veel bedrijven is het belangrijk dat hun werknemers in een prettige en veilig omgeving werken.

Voordelen van goede kabelmanagement            
Door gebruik te maken van juiste middelen, ordent u niet alleen de kabels onder uw werkplek, maar verbetert u ook de werkplekken van u en uw personeel. Zo kunnen uw medewerkers beter en sneller hun werk doen, wat de kwaliteit en prestaties van uw apparatuur en netwerk alleen maar ten goede komt.