Webdesign


Tegenwoordig in een moderne organisatie of bedrijf mag een (professionele) website niet meer ontbreken. Internet als(standaard) communicatiemiddel biedt vele voordelen om nieuwe klanten te werven of de relaties met uw huidige klanten te verstevigen. Wij ontwerpen en bouwen voor u een aantrekkelijke, overzichtelijke en representatief website waarmee u zich perfect kunt profileren op het web.    

Het is belangrijk dat er op uw website op een heldere en eenvoudige wijze informatie wordt verstrekt. All-in ICT bouwt snelle, en duidelijk gestructureerde websites met een strakke vormgeving. Samen met u nemen we uw eisen door waaraan uw website moet voldoen en vervolgens gaan we voor u aan de slag met het design van de website. Zodra het website ontwerp volledig naar uw wens is, beginnen we met de bouw van de site.           
 

All-in ICT kan uw website bouwen in combinatie met diverse webapplicaties, zoals een webwinkel en een CMS (content management systeem) voor het eenvoudig zelf onderhouden van uw website. Wij maken bij de realisatie van onze projecten gebruik van verschillende technieken en programmeertalen waarvan de combinatie HTML en CSS met PHP op basis van een MySQL database verreweg de meest gebruikte combinatie is. Het resultaat moet een gebruiksvriendelijke internetsite zijn, die goed bij uw bedrijf past en die uw doelstellingen op het internet realiseert.

Mocht u geen mogelijkheden hebben voor het hosten van uw website, All-in ICT biedt ook de mogelijkheid om dit voor u te verzorgen alsmede de aanvraag en domeinregistratie.

 

Onderhoud
All-in ICT biedt voor bedrijven om de website te onderhouden doormiddel van een all-in abonnement. Hiervoor betaald u een bedrag per maand waarin wij voor u uw website onderhouden. Voor meer informatie kunt u gerust ons bellen of mailen naar info@allin-ict.nl.