Support


Of u nu problemen heeft met uw PC, uw netwerk of VoIP telefoon, u kunt bij ons terecht voor al uw ICT support. Uw computer op het netwerk aansluiten? Uw internetverbindingen instellen? Werken uw printers niet? Moeten er nieuwe e-mail adressen aangemaakt worden? Wilt u dat uw medewerkers vanuit huis kunnen inloggen? Wij regelen het, nemen u het werk en de zorg uit handen. We onderhouden de contacten met betrokken leveranciers en regelen het contact met uw interne gebruikers.

Professionele ICT support

Onze medewerkers zijn altijd direct en persoonlijk benaderbaar. Via mail of telefoon. Als u belt krijgt u iemand aan de lijn die de meeste kleine problemen direct voor u kan oplossen. Eventueel door uw computer op afstand over te nemen. Wordt het wat complexer dan komt één van onze specialisten bij u langs. U kunt altijd terugvallen op onze expertise en kunt snel weer aan de slag.

Andere vragen op gebied van ICT

Bent u toe aan vervanging van hardware of software? Wij adviseren u graag. Regelen het offerte traject voor u en vervolgens de bestelling tot en met de installatie. Een adviesvraag? Meer weten over ICT toepassingen als thuiswerken, VoIP telefonie, werken in de Cloud, etc.? Wij zijn klaar om u te helpen. Bel of mail voor meer informatie.