Office 365

Office pakketten kennen we onderhands wel, we kunnen er bijna niet zonder. Alleen het grote verschil met de voorgaande pakketten van Microsoft is dat Office 365 een Cloud pakket is. Microsoft biedt met Office 365 (dezelfde) applicaties als dienst aan. Uw data wordt in een beveiligde cloud omgeving opgeslagen. Voor het Office 365 pakket betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit bedrag verschilt per pakket. Office 365 is daarom zowel voor kleine als grote ondernemingen een interessante oplossing.

Voordelen van Office 365:

Schaalbaarheid
Met Office 365 betaalt u voor datgene wat u nodig hebt. Wij bieden diverse pakketten aan. Van Small Business pakketten met enkele gebruikers tot Enterprise pakketten met duizenden gebruikers. Binnen de grenzen van het gekozen pakket bent u vrij om op- en af te schalen wanneer de markt of interne ontwikkelingen dit van u vragen.

Goedkoper
U hoeft geen losse Office 365 licenties meer te kopen voor het legaal gebruik van Microsoft Office pakketten. Voor het beheer van updates en onderhoud hebt u geen eigen systeembeheerder of onderhoudscontract nodig, dit regelt Microsoft voor u. Hierdoor is Office 365 een schaalbare en goedkope oplossing voor veel bedrijven.

Met Office 365 huurt u de software als het ware. Hierbij kiest u de abonnementsvorm die het beste bij uw organisatie past en betaalt u maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Zo krijgt u inzicht in uw kosten.

Gemak en zekerheid
Na het aanschaffen van een abonnement bij All-in ICT kunt u Office 365 direct in gebruik nemen. Als gedeelte van de dienst neemt Microsoft het beheer en onderhoud. Daarnaast voert Microsoft zelf de nodige updates uit of configuratie wijzigingen door, zonder dat het u het merkt.

Met Office 365 kunt u via All-in ICT kunt u vanaf ieder gewenst apparaat werken aan al uw documenten. Of u nu werkt met een PC of Mac. Een Windows, iOS of Android apparaat. Met Office 365 kan het allemaal!